3FM Megahit

Kevin voorspelt nieuwe binnenkomer Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Kevin voorspelt nieuwe binnenkomer Mega Top 50

"Binnenkort staat deze track in de top-3 van de Mega Top 50. Mark my words!" Gewaagde uitspraak Kevin!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Jess Glynne... JESS F@CKING GLYNNE! Laat haar Berend Botje zingen en ik voel het nog steeds. Binnenkort staat deze track in de top drie van de Mega Top 50. Mark my words! Haar stem bereikt echt iedere vezel in mijn lichaam. Er zit een bepaalde breekbaarheid in met daarbij die enorme emotionele lading van dit nummer... het raakt me! Ken je dat gevoel dat je een enorme behoefte hebt aan liefde om je heen wanneer je je het meeste kwetsbaar voelt? Daar gaat dit nummer over."
- Kevin van Arnhem.

Heftig! Vindt Jess Glynne overigens zelf ook hoor. Over 'Take Me Home' zegt ze dat ze er tranen van in haar ogen krijgt, wanneer ze het live zingt. Het nummer is trouwens door de BBC als theme song gekozen voor hun 'Children In Need'-programma. Dat is een jaarlijkse inzamelingsactie waarbij geld wordt opgehaald om kansarme kinderen in Engeland te ondersteunen. De videoclip liegt er ook niet om. Je zou bijna zeggen: "goede actrice die Glynne." Maar ook daar zijn de tranen echt, zegt ze zelf.

I Cry When I Laugh

Is de titel van haar debuutalbum, dat half augustus verscheen. Weer iets met tranen, maar tranen van geluk waarschijnlijk! Want het is een prima album en je kent er al heel wat tracks van. Denk aan 'Hold My Hand', 'Rather Be', 'Not Letting Go' en 'Real Love'. Op 13 maart staat ze in Paradiso, in Amsterdam. Kaartjes hiervoor zijn al in de verkoop, dus je kan alvast een leuk avondje voor jezelf plannen!

Ster advertentie
Ster advertentie