3FM Megahit

'I Forget Where We Were' van Ben Howard is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'I Forget Where We Were' van Ben Howard is 3FM Megahit

Surferboy Ben Howard brengt in oktober zijn tweede album uit. De titeltrack 'I Forget Where We Were' hoor je deze week extra vaak, want hij is uitgeroepen tot 3FM Megahit. Coen en Sander belden de zanger om hem te feliciteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Na het succes van debuutplaat Every Kingdom (2011) kunnen we in oktober een nieuwe plaat van singer-songwriter Ben Howard verwachten. Het album heet I Forget Where We Were en de titeltrack is deze week 3FM Megahit.

"We verdwenen voor een tijdje"

Om de nieuwe liedjes te schrijven, sloot Ben zich samen met goede vriend (en drummer) Chris een tijdje af van de buitenwereld. "We verdwenen voor een tijdje," vertelt de Britse songwriter aan XFM. "'Er was een soort breakthrough halverwege het opnameproces waar we ons echt afsloten van de rest van de wereld."

Ben Howard produceerde album samen met Chris Bond

De eerste single van de plaat ken je misschien al, dat is 'End Of The Affair'. Dit bijna acht minuten durende liedje werd positief ontvangen. Vooral op social media dook de titel veel op. Check onderaan het bericht de tweede single van het album, 'I Forget Where We Were'.

3FM Presents: Ben Howard in Paradiso en de HMH

De Britse singer-songwriter staat maandag 8 september in Paradiso en 18 december in de Heineken Music Hall.

Ben Howard - 'I Forget Where We Were'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie