3FM Megahit

DJ Favorite Jasper: 'Bad Habits' van The Last Shadow Puppets

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Favorite Jasper: 'Bad Habits' van The Last Shadow Puppets

Voor het eerst sinds 2008 is er weer nieuwe muziek van The Last Shadow Puppets. Jasper is door het dolle, zo blij is hij met 'Bad Habits'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Acht jaar hebben we er op moeten wachten. Na 'My Mistakes Were Made For You' was het even klaar. Miles Kane solo, Alex Turner met de Arctic Monkeys. Until now! In december was er al een vage, creepy teaser en nu is de track er eindelijk! Twee van mijn muzikale helden zijn eindelijk weer samen. 'Bad Habits' draaide ik voor 't eerst op 3FM en ik draaide hem meteen vier keer. Zó fijn vind ik 'm!"
-
Jasper Leijdens

Nieuw album

'Bad Habits' is de eerste track van het nog te verschijnen tweede album van The Last Shadow Puppets. Wanneer die precies uitkomt is nog niet bekend, maar waarschijnlijk ergens in het voorjaar van 2016. Een prachtig vooruitzicht dus! Zeker met het vorige album in gedachten. The Age Of The Understatement kwam in 2008 uit en bevatte twaalf tracks die allemaal geschikt zouden zijn als soundtrack voor een James Bond-film. Ken je dat album nog niet? Zorg dat je 'm vandaag of morgen nog even opzet, gegarandeerd luisterplezier!

Dit is de tweede teaser dieThe Last Shadow Puppets in december online gooide:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie