3FM Megahit

'Fine Ass Mess' van Mr. Probz is de 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Fine Ass Mess' van Mr. Probz is de 3FM Megahit

De nieuwe single klinkt anders dan je van Mr. Probz gewend bent, maar vet is het wel! Daarom is 'Fine Ass Mess' de 3FM Megahit.

Mr. Probz is lekker bezig: de foto's uit Amerika vliegen ons om de oren en hij gaat op tour met Armin van Buuren. Er zit een nieuw album aan te komen, vertelde hij vanochtend aan Giel. "Ik ben zo'n irritant persoon die alles wat er gebeurt in mijn voordeel gebruik, dus ik heb ontzettend veel geschreven de afgelopen tijd. Alles wat er in mijn hoofd zat, moest er uit."

Atlanta

Het nummer is opgenomen in Atlanta, waar hij de afgelopen veel is geweest voor het album. "Ik kwam daar en had meteen de meest productieve week van mijn leven, we hebben iets van tien nummers opgenomen. In Atlanta ademt alles muziek en álles kan daar. Als je iemand zoekt die viool speelt, dan loop je de hoek om en heb je 'm gevonden."

Frustratie

'Fine Ass Mess' gaat over een meisje die langzaam afglijdt, vertelde Mr. Probz vrijdagochtend aan Giel. "Het is echt een uiting van frustratie, zo van 'meisje, wat doe je nou'".

Luister het hele gesprek terug:

Ster advertentie
Ster advertentie