3FM Megahit

Na vier jaar weer nieuwe muziek van Santigold

  1. Nieuwschevron right
  2. Na vier jaar weer nieuwe muziek van Santigold

Roosmarijn hangt de vlag uit. 'Can't Get Enough Of Myself' is haar nieuwe DJ Favorite!

"Voor het eerst in vier jaar nieuw werk van Santigold! De vlag hangt uit bij mij, hoor. Lente in de herfst met 'Can't Get Enough Of Myself'. Het bijbehorende album gaat '99¢' heten, omdat alles tegenwoordig immers in de uitverkoop is." Roosmarijn Reijmer.

99¢

Het nog te verschijnen album wordt de opvolger van Master Of My Make-Believe, dat in 2012 verscheen (met o.a. de track 'Disparate Youth'). Op 99¢ (het derde album van Santigold) zullen we nog tot 22 januari moeten wachten. 'Can't Get Enough Of Myself' is het eerste voorproefje, de rest is vooralsnog geheim. Wel staat de hele tracklist al online. Daarop zijn maar weinig andere artiesten te zien; slechts twee. Één daarvan is B.C. (die meedoet op 'Can't Get Enough Of Myself'), de ander is iLoveMakonnen. In Nederland nog niet erg bekend, maar in zijn thuisland Amerika wel. Zo werd zijn track 'Tuesday' geremixt door Drake en die is inmiddels al meer dan honderd miljoen keer beluisterd op YouTube.

Grote kans dat je de nieuwe track van Santigold vanavond al voorbij hoort komen bij 3voor12, tussen 21:00 en 00:00 uur. Niet vergeten te luisteren dus.

>> Lees hier meer muzieknieuws van 3voor12

Ster advertentie
Ster advertentie