3FM Megahit

Harm speelt deze week wat vaker Deejay

  1. Nieuwschevron right
  2. Harm speelt deze week wat vaker Deejay

Tijd voor wat deuntjes van eigen bodem! Harm kiest 'Deejay' van Gerson Main als DJ Favorite.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Yes! Weer een goed Nederlandstalig liedje en dat vind ik geweldig! Al veel eerder speelde hij deze track in De Beste Singer Songwriter Van Nederland, maar nu is het officieel uitgekomen. Soms vraag ik mij af of hij de Nederlandse zoon is van Bob Marley..."
- Harm Den Besten.

Gerson Main

Ook wel bekend als 'de jongen met de muts' die in DBSSW 2015 de finale haalde. Best een prestatie, aangezien Gerson zich nog maar anderhalf jaar bezighoudt met muziek. Schrijven daarentegen, dat doet hij al langer. Als kind genoot hij al van schrijfopdrachten op school: van gedichtjes tot opstellen, Gerson vond (en vindt!) het allemaal leuk:

"De zoektocht naar de juiste woorden, daar geniet ik heel erg van. Een lied moet een extra laag hebben. Iets wat het luchtig maakt, of een beetje choqueert. Als er geen twist in zit, klopt het voor mij niet. "
- Gerson Main.

Waar je deze 28-jarige singer-songwriter nog meer van kent? Hij stond al bij Giel op De Speelplaats om 'Ik Weet Niet Hoe' te spelen, een cover van Benny Neyman. Deze cover is ook terug te horen in een KPN-reclame. Lekker bezig! Er was alleen wel wat verwarring toen Gerson er live in De Orde Van De Nacht achterkwam dat Benny hem niet zelf belde om deze cover op te nemen...

Ster advertentie
Ster advertentie