3FM Megahit

Voetjes van de vloer met Franks DJ Favorite

  1. Nieuwschevron right
  2. Voetjes van de vloer met Franks DJ Favorite

Bloembollen knallen spontaan de grond uit met EKKAH. De lente in je bol met deze heerlijke plaat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rebeccah en Rebekah = EKKAH, zonder Reb. Dat zal de gedachte achter de naam van de band zijn geweest. Klinkt in ieder geval wel leuk en de muziek klinkt nog beter! Gerard riep de plaat eerder al uit tot DJ Favorite en Frank blaast 'm nu ook graag door zijn speakers.

"Wat een heerlijke plaat! Dansbaar en ergens ook zwoel. Daarbij is de clip ook nog een lust voor het oog. Lente kom maar door!"
- Frank van der Lende.

The Arcadian Kicks

Voordat Rebekah en Rebecca elkaar vonden bij EKKAH hadden ze muzikaal al lang en breed kennisgemaakt. Samen speelden ze in The Arcadian Kicks, het bandje dat ze op de middelbare school samen oprichtten. Die muziek klinkt compleet anders dan wat ze nu maken, een beetje à la Morrissey.

EKKAH daarentegen is funky en ondergedompeld in een dikke saus van soul. Het nummer 'Last Chance To Dance' is overigens al een tijdje uit, sinds november 2014. Dat weerhoudt de dames er echter niet van om, net als het lentezonnetje, iets later door te breken. 'Last Chance To Dance' van EKKAH is lekkah en de lente ten top!

Ster advertentie
Ster advertentie