3FM Megahit

Paramore pakt 3FM Megahit met 'Running Out Of Time'

foto: Cover Running Out Of Time
  1. Nieuwschevron right
  2. Paramore pakt 3FM Megahit met 'Running Out Of Time'

Vorige week heeft de Amerikaanse rockband Paramore hun langverwachte album This Is Why uitgebracht. Nadat de band een pauze nam in 2018 werd vier jaar later bekend gemaakt dat er weer sprake was van een hereniging. Nu is dan eindelijk het nieuwe album uit en pakt Paramore meteen de 3FM Megahit met de aanstekelijke track 'Running Out Of Time'.

'Running Out Of Time'

De betekenis van het nummer 'Running Out Of Time' is volgens frontvrouw Hayley Williams geïnspireerd op een gesprek tussen haar en Taylor Swift. Toen de twee zangeressen 19 jaar oud waren realiseerde de Paramore-zangeres dat ze haar leven niet op orde had zoals ze zelf zou willen. Ze zag dat Taylor cadeautjes klaar had liggen als bedankjes voor mensen en kwam erachter dat zij zelf nooit de tijd kon vinden om voor iemand bloemen of een kaartje te kopen. Dit kun je terughoren in het eerste couplet van de 3FM Megahit, waar Hayley onder andere de tekst "said I was gonna take some flowers to my neighbor, but I ran out of time" zingt.

Bekijk hier de (mega vette) clip van 'Running Out Of Time' die Paramore gisteren heeft uitgebracht:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Paramore

De Amerikaanse band, die momenteel bestaat uit Hayley Williams, Taylor York en Zac Farro, zal in de zomer gaan touren door Noord-Amerika. Daarnaast staat Paramore op 18 maart in het voorprogramma van Taylor Swift. Je kan de band ook nog kennen van het catchy nummer 'Hard Times' dat vaak wordt gebruikt als TikTok-sound.

Ster advertentie
Ster advertentie