3FM Megahit

'Love Is Mystical' van Cold War Kids is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Love Is Mystical' van Cold War Kids is 3FM Megahit

L.A. Divine is het zesde album van de Amerikaanse rockband Cold War Kids. 'Love Is Mystical' is afkomstig van dit upcoming album en is deze week 3FM Megahit.

Supernatural love

In een tijd waar vooral muziek wordt gemaakt over snelle liefde en break-ups, wilden de heren van Cold War Kids een nummer maken dat dieper ging dan dat. 'Love Is Mystical' beschrijft wel liefde, maar dan de soort waar je echt betekenis uit haalt.

"The song is about supernatural love. Looking for inspiration and meaning, surrendering to feeling, love calling out your name. That journey we must go on to find it." - Nathan Willet

Album nummer zes

Het album waar de band drie jaar aan werkte komt op 7 april uit. En daar hebben we best zin in. De band zegt zelf over het nieuwe album dat het meer rock bevat, meer tempo heeft en het wat directer is. Er staat maar één sad song op, zegt Nathan Willet. En de band weet dat dat nieuw is voor de luisteraar.

7 april is nog maar een paar nachtjes slapen en dan mogen we zelf beoordelen of de band zich aan hun woord heeft gehouden. Check hieronder in ieder geval vast de kersverse 3FM Megahit 'Love Is Mystical'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cold War Kids

Cold War Kids is geen nieuwe naam in de muziekwereld. De band komt uit Californië en is al jaren actief in het indie-circuit. Nathan Willet, Matt Maust, David Quon, Matthew Schwartz en Joe Plummer vormen al sinds 2004 een band en hebben sindsdien al (bijna) zes albums gebracht. Ja bijna, want op 7 april 2017 komt het zesde album uit van de band.

Nadat de heren elkaar ontmoetten op de Biola universiteit, besloten ze een band te vormen. Maar ja, hoe noem je in godsnaam je eigen band?! Matt, die op vakantie ging naar Budapest, kwam langs een park met beelden van toen het communisme was gevallen in het land. Toen hij een betere blik op het park wierp, zag hij dat het een voormalige speeltuin was. En toen wist hij het: Cold War Kids.

Ster advertentie
Ster advertentie