3FM Megahit

'Come Down' van Anderson .Paak en T.I. is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Come Down' van Anderson .Paak en T.I. is 3FM Megahit

De vierde single van Anderson .Paaks Malibu heet 'Come Down'. Voor de track kreeg hij hulp van T.I. Deze week is het nummer 3FM Megahit!

"Don't I make it look easy? Don't I make it look good?" Oh zéker wel! Anderson .Paak is bijzonder goed in het maken van funky hiphop en dat laat hij in 'Come Down' nog maar eens horen. De track belooft je één ding over de Californische rapper: hij gaat voorlopig nergens heen.

Wie is Anderson .Paak?

Hij werd bekend bij het grotere publiek door mee te werken en te zingen op bijna de helft van de tracks op Dr. Dre's Compton. Dat hij het ook solo kan, heeft hij inmiddels wel bewezen. Na het album Venice was daar Malibu, de plaat waar 'Come Down' op staat. Malibu is het tweede album dat eerder uitgeroepen werd tot 3FM Album van de Week.

Waarom die punt in Anderson .Paak?

3voor12 Radio sprak Anderson .Paak na zijn show in de Tolhuistuin, afgelopen februari. Ze vroegen hem waarom er een punt in zijn artiestennaam staat.

"De punt staat voor detail. Ik was de underdog, en ik voel me nog steeds de underdog. Ik heb altijd tegen de stroom in gezwommen, en ben langzaam vooruitgekomen. De punt herinnert me aan hard te blijven werken, met discipline en oog voor detail. Een herinnering voor mezelf, en voor iedereen die me slecht behandelde. Zij moeten die punt daar nu zetten. Als ze die punt negeren, negeer ik hen." - Anderson. Paak

'Come Down' van Anderson. Paak is 3FM Megahit

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie