3FM Megahit

DJ duo kiest ander duo als DJ Favorite

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ duo kiest ander duo als DJ Favorite

Tony Junior en Mr. Polska. Leuke combinatie! Barend en Wijnand. Óók een leuke combinatie! De laatste twee kiezen de eerste twee als nieuwe DJ Favorite.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het gaat aardig rap met de DJ die sinds kort zijn eigen reality show heeft. In 2010 scoorde hij zijn eerste hit, Loesje. "En de afgelopen jaren ging hij vooral in het buitenland als een speer. Tracks als 'Michael Jordan', 'Twerk Anthem' en 'Immortal' knalden over het internet", vertelt Barend en Wijnand. Het gaat natuurlijk over Tony Junior. In 'Zo Vader, Zo Zoon' schittert hij met vader Toni Peroni (bekend als drummer van Het Goede Doel), maar Wijnand kent junior nog uit andere tijden.

"We kennen Tony Junior nog van zijn vaders Starsound Studio uit Utrecht. Daar werden voorheen de 3FM Serious Talents optredens gegeven. Hij zat daar toen als klein mannetje het licht te doen. Dat is alweer tijden geleden en nu is daar deze plaat met Mr. Polska. De bijzondere samenwerking is ontstaan tijdens de opnames van zijn reality show. Toen werd ook Ingrid Simons (moeder van Eva) toegevoegd aan de plaat. Zij was dan weer de stem bij 'Rainbow High In The Sky' (van DJ Paul Elstak) en T-Spoon. Dit is volgens ons DE zomerhit van 2015!"
- Barend en Wijnand

Spinnin' Records

'Love Somebody' is uitgebracht bij het Nederlandse platenlabel Spinnin' Records; het grootste label op het gebied van dancemuziek ter wereld. Artiesten zoals Nicky Romero, Afrojack, Martin Garrix, Avicii, Steve Aoki en Calvin Harris hebben al een geschiedenis bij Spinnin' Records, dus wat dat betreft zit Tony Junior op een goede plek. Mr. Polska heeft verder ook weinig te klagen. Onlangs nog genomineerd voor een 3FM Award voor Beste Hiphop artiest en wat betreft producties zit hij ook niet stil. Wat er verder nog gaat komen van de twee, we gaan het ongetwijfeld merken!

Ster advertentie
Ster advertentie