3FM Megahit

'Feels' van Calvin Harris, Pharrell Williams, Katy Perry & Big Sean is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Feels' van Calvin Harris, Pharrell Williams, Katy Perry & Big Sean is 3FM Megahit

Ga je barbecuen? Zwemmen in het meer of lekker hangen in je hangmat? Zet dan vooral de nieuwe track van Calvin Harris op, want die past daar helemaal bij! Lekker wegdromen en denken aan de zomer gegarandeerd. 'Feels' is deze week de 3FM Megahit.

Calvin Harris blijft die zomerse tracks maar uit zijn mouw schudden. Eerst was daar 'Rollin' met Khalid en Future, waarna we getrakteerd werden op 'Heatstroke' met Young Thug, Ariana Grande en Pharrell en nu is daar 'Feels' met wederom een lijst aan samenwerkingen. Calvin beloofde ons een nieuw album vol te gekke samenwerkingen en ultieme zomertracks en tot nu toe komt hij die belofte volledig na. Het album komt op 30 juni 2017 uit en gaat Funk Wav Bounces vol. 1 heten.

Luister hier naar de album preview:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Feels'

De track doet je denken aan zomer en liefde tegelijk. Katy bevestigt dat nog even: je moet niet bang zijn om gevoelens te hebben. Rijden in een drop-top met je bae en kijken naar de zonsondergang. Zie jij het al voor je? Nou, Calvin, Katy, Pharrell en Big Sean zorgen er wel voor dat dat gevoel erin kruipt.

Don't be afraid to catch feels
Ride drop top and chase thrills (Hey)
I know you ain't afraid to pop pills (Hey)
Baby, I know you ain't scared to catch feels
Feels with me - Katy Perry

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie