3FM Megahit

Stromae scoort 3FM Megahit met 'Ta Fête'

  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae scoort 3FM Megahit met 'Ta Fête'

Met de single 'Ta Fête' heeft Stromae alweer iets gaafs in handen; deze week is het nummer de 3FM Megahit!

Het jaar 2014 is een bijzonder goed jaar voor de Belgische Paul Van Haver a.k.a. Stromae. Na zijn successingles 'Formidable' en 'Papaoutai' lijkt Stromae nu ook te gaan scoren met 'Ta Fête'. Het nummer heeft ook een Nederlands randje, want het is medegeproduceerd door 3FM Serious Talent Thomas Azier.

'Ta Fête' voor Rode Duivels op WK

'Ta Fête' is het officiële lied van de Belgische Rode Duivels voor het WK in Brazilië. Stromae deed op Pinkpop de toezegging om in de toekomst na te denken over een EK of WK lied voor Nederland, zoals hij ook de Belgen met 'Ta Fête' ondersteunt. Sander Hoogendoorn had ook al een titel voor het nummer: 'Alorse Orange'!

Racine Carrée

'Ta Fête' staat op het succesvolle album Racine Carrée dat in 2013 uitkwam. In Frankrijk werd het album zelfs het meest verkocht in 2013, nog vaker dan Random Access Memories van Daft Punk.

3FM Presents: Stromae

Stromae is zo populair dat alle concerten van hem binnen een heel korte tijd uitverkocht raken. Zijn vorige concerten in Vredenburg Leidsche Rijn en de HMH waren in no-time uitverkocht. Ook voor zijn komende optredens in de Ziggo Dome op 20 en 21 november zijn inmiddels geen kaarten meer.

3doc: Stromae

De VPRO interviewde Stromae vlak voor een uitverkocht concert in Amsterdam en sprak met een aantal mensen om hem heen in de muziekspecial: Stromae.

>> Kijk terug: 3doc: Stromae

Stromae - 'Ta Fête'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie