3FM Megahit

'Calling' van Rondé is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Calling' van Rondé is 3FM Megahit

'Calling', de nieuwste single van Rondé, is nog maar net uit en nu al uitgeroepen tot 3FM Megahit. Dat betekent dat je hem extra vaak voorbij hoort komen op 3FM!

'Calling' is de eerste single van de tweede plaat van Rondé, die de Nederlandse band opnam in Berlijn. Rondé was de afgelopen dagen lekker aan het teasen op social media en liet al kleine stukjes horen. Gelukkig kun je hem nu in z'n geheel beluisteren! Check de track onderaan via Spotify en Deezer.

Andere sound

3FM-dj Sander Hoogendoorn belde vrijdagochtend even met Rikki Borgelt, de frontvrouw van Rondé. Want deze track klinkt wel weer heel anders dan we van Rondé gewend zijn.

Rondé op de 3FM Awards

Eerder dit jaar mocht Rondé de allereerste 3FM Award in ontvangst nemen, namelijk de 'Schaal van Rigter'. 'Naturally' is afgelopen jaar op 3FM de meest gedraaide single van Nederlandse bodem. Tijdens de 3FM Awards, afgelopen woensdag (5 september), gaf Rondé een spectaculair optreden weg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Clubtour

Tegelijkertijd met de release van 'Calling' start Rondé met een nieuwe tour langs de clubs. Uiteraard kunnen ze niet wachten om hun nieuwe muziek te laten horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

{deezer "https://www.deezer.com/track/549346122?utm_source=deezer&utm_content=track-549346122&utm_term=141456621_1536303625&utm_medium=web"}
Ster advertentie
Ster advertentie