3FM nieuws

The Black Keys pakt de 3FM Megahit met 'Wild Child'

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. The Black Keys pakt de 3FM Megahit met 'Wild Child'

Nieuwe muziek van The Black Keys! De band werkt momenteel alweer aan hun 11e album, en de vorige week uitgekomen track 'Wild Child' is daarvan het eerste product. En dat belooft veel goeds! De single laat de oude en vertrouwde bluesrock sound uit de eerdere jaren van de band horen met catchy gitaarrifs zoals we dat van ze gewend zijn. 'Wild Child' is deze week extra veel te horen op 3FM als de nieuwe 3FM Megahit.

Gepaard met de nieuwe track gaat ook een hilarische videoclip, waarbij de twee heren van de band aan de slag gaan op een middelbare school met terrorleerlingen. Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dropout Boogie

Het nieuwe album van de band gaat Dropout Boogie heten en staat op de planning om uit te komen op 13 mei 2022. De band lijkt weer terug te keren naar de roots met dit album. Waar de twee heren op het tiende album die vorig jaar nog uitkwam een nieuwe sound leken te ontdekken, die niet bij iedereen in goede aarde viel, is de bekende bluesrock sound weer duidelijk terug te horen in eerste single 'Wild Child'.

Ster advertentie
Ster advertentie