3FM Megahit

'Love It If We Made It' van The 1975 is de nieuwe 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Love It If We Made It' van The 1975 is de nieuwe 3FM Megahit!

The 1975 is met een wereldverovering bezig waar je U tegen zegt en bestaat natuurlijk al langer dan vandaag. Maar met hun laatste album A Brief Inquiry Into Online Relationships heeft deze alternatieve poprockband zichzelf opnieuw uitgevonden.

'Love It If We Made It'

De track is één bak aan woede, met toch een positief randje. Het nummer gaat over dat onze samenleving alle informatie ter beschikking heeft, maar dat dat eigenlijk alleen maar leidt tot meer verwarring. 'Love It If We Made It' gaat over alles wat er mis is met de wereld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The 1975 op Pinkpop

3FM-dj Eva Koreman sprak Matt van The 1975 voor hun optreden op Pinkpop. Zo liet Matty bijvoorbeeld weten dat hij superblij was samen met Fleetwood Mac op het hoofdpodium te staan en is hij erg zelfverzekerd over hun eigen festivalsets. Het podium van hun nieuwe tour is een digitaal, millennial-proof en kunstzinnig verantwoord hoogstandje. Prachtige visuals, zwevende lichtinstallaties en lyrics die overal spontaan omhoog poppen. Vandaar ook de plek op de 3FM Livelist 2019. Een feestje om naar te kijken, dus mis het niet als je op Rock Werchter of Sziget bent!

Meer muziek?

Check nog vééél meer toffe nieuwe muziek in de 3FM Now Playlist.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie