3FM Megahit

'Toch Houdt Ze Van Mij' is deze week 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Toch Houdt Ze Van Mij' is deze week 3FM Megahit

Na jaren wachten en verschillende features is Sef toch weer begonnen aan een soloproject. En hoe?! In Oktober kwam zijn tweede album In Kleur uit en die werd op 9 november al uitgeroepen tot 3FM Album van de Week. Maar we hebben nog meer goed nieuws: zijn nieuwe single ‘Toch Houdt Ze Van Mij’ is de nieuwe 3FM Megahit! Je hoort 'm deze week dus extra vaak.

‘Toch Houdt Ze Van Mij’ opent met Afrikaans gezang en gaat over een dame die toch van Sef houdt, ondanks al zijn gebreken. In de clip zijn die Afrikaanse invloeden goed terug te zien. Zo zie je veel kleur en een grote opkomende zon á la The Lion King. Het nummer werd eerder al door Frank uitgeroepen tot Poedelplaat.

Glossy

De rapper heeft voor zijn nieuwe album veel moeite gedaan om zijn fans te belonen. Zo is het boekje bij het album een tijdschrift in glossy-vorm.

Album in één week

De nummers voor het album werden voor een groot deel in één week geschreven. Sef nodigde al zijn muzikale vrienden uit voor een weekje in Bergen Aan Zee en op een van die ochtenden "schoven ze 'Toch Houdt Ze Van Mij' zo in elkaar". Bekijk hier de vrolijke videoclip:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil je Sef een keer live zien? Hij staat op 28 november in TrivoliVredenburg in Utrecht en op 5 december in Paradiso in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie