3FM Megahit

'Hold Up' van Beyoncé is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Hold Up' van Beyoncé is 3FM Megahit

YES, YES, YES!

Beyoncé schiet in de video van 'Hold Up' (die onderdeel uitmaakt van de complete albumfilm) volledig uit haar slof. Ze zingt: "what's worse: lookin' jealous or crazy, jealous or crazy?" Nou, dat weten we niet precies, maar wat we wél weten is dat Bé helemaal losgaat met een honkbalknuppel. Ze sloopt een brandkraan, scheurt met een monstertruck over een rij auto's en is werkelijk tot álles in staat.

Waarom Queen B zo boos is? Dat heb je vast al gelezen, maar voor alle mensen die onder een steen hebben gelegen: Lemonade is deels een revenge op Jay Z, want die zou haar met verschillende vrouwen hebben bedrogen. Mijn God, wie gaat er nou vreemd als Beyoncé elke avond naast je ligt? Gelukkig zingt ze ook: "hold up, they don't love you like I love you." En dat geloven we dan ook wel weer <3

Zó veel bekenden!

Dan nog even over 'Hold Up': van alle tracks op Lemonade is dit het nummer met de meeste schrijvers. Nick Zinner, Karen O., Brian Chase, Soulja Boy, Kevin McConnell, Antonio Randolph, Mort Schuman, Emile Haynie, Doc Pomus, MeLo-X, MNEK, Ezra Koenig, Diplo en Father John Misty werkten mee.

Father John Misty kon zijn omgeving maar moeilijk overtuigen dat hij mee had geschreven aan het nieuwe album. "Pas toen ze Beyoncé me persoonlijk kwam opzoeken op Coachella (2015) en me vertelde dat ik de plaat had gehaald, had ik eindelijk iets concreets om handen dat mijn vrienden kon overtuigen."

Je vindt Lemonade alleen op Tidal en iTunes. Ben je daar allebei niet lid van? Rustig blijven ademen, want wij verzachten de pijn door 'Hold Up' deze week heel vaak te draaien. Dus slinger die radio aan! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je het album deze week ook nog winnen.

De beelden zijn helaas niet meer beschikbaar!

Ster advertentie
Ster advertentie