3FM Megahit

'Sweet Sunshine' van Douwe Bob is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Sweet Sunshine' van Douwe Bob is 3FM Megahit

Het nieuwe album van Douwe Bob is nog geen dag uit, of we hebben de track 'Sweet Sunshine' al uitgeroepen tot 3FM Megahit! Laat die zon maar lekker schijnen, want het nummer ga je deze week extra veel horen op 3FM!

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Het tweede studioalbum Pass It On van Douwe Bob kwam op vrijdag 15 mei uit. De plaat bevat dertien nummers, waaronder het duet 'Hold Me' met Anouk, en de single 'Pass It On'. En natuurlijk 'Sweet Sunshine', de 3FM Megahit van deze week!

'Sweet Sunshine'

Douwe Bob schreef het nummer 'Sweet Sunshine' in Zuid-Frankrijk:

"De omgeving waar je bent, daar haal je veel inspiratie uit. Ik heb voor het nieuwe studioalbum veel geschreven in Zuid-Frankrijk. Dat is natuurlijk een heel andere omgeving dan Nederland, vooral Amsterdam. Het nummer 'Sweet Sunshine' had ik nooit in Nederland kunnen schrijven. Het hád wel gekund, maar dat zou niet heel dicht bij de realiteit staan. Hier regent het altijd."
- Douwe Bob

Pass It On

Precies twee jaar na zijn eerste, komt het tweede album van Douwe Bob uit. De plaat klinkt fris en nieuw, maar heeft nog steeds het gevoel wat je verwacht van Douwe Bob. Denk aan cowboys bij een prachtige zonsondergang, aan een sprietje in je mondhoek op een paard, aan lange tochten in de auto terwijl het asfalt onder je vandaan schiet, aan oude countryplaten, maar in een kek leren jas van nu.

>> Inspiratiebronnen van Douwe Bob

Douwe Bob - 'Sweet Sunshine' (3FM MEGAHIT)

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob won het eerste seizoen van het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Direct na het winnen van het programma, bracht de muzikant de single 'Multicoloured Angels' uit. Het debuutalbum Born In A Storm verscheen in mei 2013.

>> Check alle 3FM Megahits

Ster advertentie
Ster advertentie