3FM Megahit

DJ Favorite Herman: 'Green And Gold' van Lianne La Havas

  1. Nieuwschevron right
  2. DJ Favorite Herman: 'Green And Gold' van Lianne La Havas

Lianne La Havas staat vanavond (27 november) in TivoliVredenburg en morgenochtend vind je haar op de playlist van Herman.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"De Beyoncé van de soul, wat een vrouw. Tijdens haar show op Lowlands werd heel de tent verliefd op d'r. Zo charmant, zo grappig en zo oprecht. En dan ook nog eens heerlijke, zachte liedjes. Alsof je een hap slagroom neemt. Een lepel honing. Zo zacht als een donzen dekbed! 'Green And Gold' is een fantastische nieuwe single, zeker voor een zondagochtend. Dat is lekker wakker worden hoor!" - Herman Hofman

Blood

Lianne La Havas is nog maar 25, maar klinkt alsof ze al een heel mensenleven aan ervaring achter zich heeft. De Britse met de zacht fluwelen stem vertelt haar verhaal in de meest prachtige lyrics, ook in 'Green And Gold' van haar nieuwe album Blood. Beschreven vanuit het perspectief van de zesjarige Lianne. "Thinking where am I ever gonna be, if I'm ever twenty-three." Dat ze de hele wereld over zou reizen had ze toen waarschijnlijk niet gedacht, maar wat zijn we blij dat ze vanavond in TivoliVredenburg staat en maandag (30 november) in Paradiso!

Blood is het tweede studioalbum van Lianne La Havas en kwam eind juli uit. Van dat album ken je ongetwijfeld de hit 'What You Don't Do' (waar overigens ook nog een hele fijne remix van is gemaakt). Nu dus de single 'Green And Gold'. Die hoor je extra vaak voorbijkomen bij Herman. Morgenochtend bijvoorbeeld, tussen 06:00 en 09:00 uur. Maar ook zondagochtend, zelfde tijd. Luisteren dus!

>> 3voor12 bespreekt Blood van Lianne La Havas

>> Check hier Hermans favoriete songs van 2015

Ster advertentie
Ster advertentie