3FM Megahit

'My Silver Lining' van First Aid Kit is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'My Silver Lining' van First Aid Kit is 3FM Megahit

Yihaa! Het nummer 'My Silver Lining' van de Zweedse zusjes Johanna en Klara Söderberg is uitgeroepen tot 3FM Megahit. Dat betekent de hele week extra vaak wegdromen.

Foto: Ben Houdijk

'My Silver Lining' staat op het album Stay Gold, dat in juni is uitgebracht. Dit is alweer de derde plaat van het Zweedse bandje. De dames brachten in 2008 de EP Drunken Trees (met acht tracks) uit. Twee jaar later, in 2010, volgde het album The Big Black & The Blue.

Jack White gecharmeerd van First Aid Kit

Nederland maakte voor het eerst kennis met First Aid Kit in 2008, toen ze samen met Fleet Floxes het nummer 'Tiger Mountain Peasant Song' speelden op het Haagse festival Crossing Border. Daarna verloren we de dames even uit het oog, omdat ze hun pijlen volledig richtten op hun doorbraak in Amerika. Jack White was erg gecharmeerd van hun zangkwaliteiten en dus gingen ze in de Verenigde Staten alle grote festivals af.

First Aid Kit op Lowlands

Wij Nederlanders mochten gelukkig dit jaar ook weer genieten van de muziek en charmes van First Aid Kit. Het bandje kwam zaterdag 16 augustus naar Biddinghuizen voor Lowlands. Daar gaven ze naast een optreden in de India ook een intieme gig in de 3 On Stage-container. Ze lieten onder andere 'Silver Lining' horen. Check hier de beelden.

SuperCrazyTurboTopHit en Michiels DJ Favorite

'My Silver Lining' werd eerder door Coen & Sander gebombardeerd tot SuperCrazyTurboTopHit. Ook Michiel viel voor het liedje en benoemde het nummer tot zijn DJ Favorite.

First Aid Kit - 'Silver Lining'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie