3FM Megahit

'Powerful' van Major Lazer is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Powerful' van Major Lazer is 3FM Megahit

De 3FM Megahit van deze week zit vol met power! Letterlijk, want 'Powerful' van Major Lazer (ft. Ellie Goulding en Tarrus Riley) is 3FM Megahit. De track hoor je deze week dus lekker vaak op 3FM!

(Foto: Raymond van Olphen)

Major Lazer bracht begin juni zijn derde studioalbum Peace Is The Mission uit. Op de plaat staat naast de enorme hit 'Lean On' ook de track 'Powerful', een samenwerking met zangeres Ellie Goulding en de Jamaicaanse reggaezanger Tarrus Riley.

'Powerful'

Ellie Goulding wilde altijd al eens een track met Major Lazer maken, zei Major laatst in een interview met Radio.com. Toen de DJ haar een demo van de track zond, was zij gelijk enthousiast. "Whoa! Dit is de perfecte plaat voor mij om samen met jullie te doen", was de reactie van Ellie. Voor wat mannelijke zang op het nummer vond Major Lazer de Jamaicaanse reggaezanger Tarrus Riley.

"We probeerden dingen buiten het gewone, omdat mensen toch van Major Lazer verwachten dat er een progressieve sound is. Hét haakje kwam van de Jamaicaanse artiest Tarrus Riley. De naam van de beat was 'Powerful'. En het ding bij Jamaicaanse artiesten is, dat wanneer je een naam hebt voor een beat, dat ook de tekst van het liedje wordt. Gelukkig was dit een goede titel."
- Major Lazer tegen Radio.com

Major Lazer ft. Ellie Goulding en Tarrus Riley - 'Powerful' (3FM MEGAHIT)

Meer over Major Lazer

Major Lazer is een DJ-project van Diplo, de Amerikaanse producer die eigenlijk Thomas Wesley Pentz heet. Major brak in 2012 door met 'Get Free', de track die in juni van dat jaar ook 3FM Megahit werd. Een jaar later volgde het tweede succes met de single 'Watch Out For This (Bumaye)'. Met de track 'Lean On' heeft Major Lazer op dit moment een van de soundtracks van de zomer van 2015 te pakken. Major live zien? Dat kan! Hij staat in augustus op Lowlands 2015 en twee maanden later doet hij de HMH Amsterdam aan.

>> Check de andere 3FM Megahits
>> Check de nieuwe muziek op de playlist van 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie