3FM Megahit

Roosmarijn: "Beter dan ik had durven dromen!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Roosmarijn: "Beter dan ik had durven dromen!"

Een uniek geluid; dat is wat Unknown Mortal Orchestra je laat horen. Funky op een bijzondere manier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Daar moest je even aan wennen of niet? Draai 'm gerust nog een keer. Unknown Mortal Orchestra is het luisteren namelijk dubbel en dwars waard.

"Het derde album van Unknown Mortal Orchestra is uit en het is beter dan ik had durven dromen! Ruban Nielson is een echte audiofreak en dat hoor je. Het album zit vol met laagjes subtiele instrumenten en gekke breaks, maar het belangrijkste: het ene goede liedje na het andere. Luister dit vooral met je koptelefoon op voor maximaal effect."
Roosmarijn Reijmer

Het zijn die subtiele instrumenten en gekke breaks die Unknown Mortal Orchestra maken tot wat het is. Een beetje als het gekke buurjongetje dat alles net even iets anders doet dan wat je gewend bent. Maar dat is juist de charme. Unknown Mortal Orchestra klinkt als een fijn afgestemd orkest, maar dan niet met de instrumenten die je gewend bent van een orkest.

Unknown Mortal Orchestra

Op het tweede album van de Amerikaans/Nieuw-Zeelandse band staat de vooralsnog grootste hit 'So Good At Being In Trouble'. Dat album dateert uit 2013 en de drie bandleden vonden het tijd voor een nieuwe plaat. Die komt er met het nieuwe album Multi-Love, waarvan de gelijknamige track al is verschenen. Dat album verschijnt op 26 mei, één dag na het optreden in de Bitterzoet te Amsterdam. Het concert is uitverkocht, maar mocht je ze toch heel graag willen zien: op 20 september treedt Unknown Mortal Orchestra op in TivoliVredenburg, in Utrecht.

Ster advertentie
Ster advertentie