3FM Megahit

'My High' van Disclosure, Aminé en Slowthai is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'My High' van Disclosure, Aminé en Slowthai is 3FM Megahit

Een samenwerking tussen Disclosure, Animé en Slowthai kan niet onopgemerkt blijven. Je hoorde 'm al op 3FM, maar nu is 'ie ook welverdiend 3FM Megahit. Het is een echte rammer.

Over 'My High' tweette Disclosure dat het schrijven enorm tof was en dat Animé en Slowthai niet bang zijn om grenzen op te zoeken met verschillende genres. 'My High' is een van de singles van het volgende album van Disclosure, waar ongetwijfeld nog veel meer toffe features op komen.

Lekker moshen

3FM-dj Vera Siemons is enorm fan van 'My High': "Met dit nummer kun je jezelf lekker opfokken. We zijn ons nu met corona aan het inhouden, dan merk je dat er van die opgekropte energie in je zit. Met dit nummer op een asociaal hoog niveau kun je jezelf gewoon laten gaan en lekker moshen. Ook al is dat dan alleen."

Crash

In de muziekvideo zie je een slachtoffer van een verkeersongeluk het ziekenhuis in gaan, maar in plaats van geholpen te worden word hij naar buiten gerold en komt hij terecht in de meest rare situaties. Animé en Slowthai zijn beide ook te zien in de video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie