3FM Megahit

'Alles Is Gezegend' van Typhoon & Freez is 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Alles Is Gezegend' van Typhoon & Freez is 3FM Megahit!

Na 6 jaar kunnen we dan eindelijk genieten van nieuwe muziek van Typhoon. De zanger heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk gehad maar voelt zich weer helemaal de oude. Deze week hoor je 'Alles Is Gezegend' extra vaak op je radio!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uit de burn-out komen

Typhoon heeft een moeilijke periode achter de rug. In 2018 kreeg hij te horen dat hij een fikse burn-out had. Na een lange tijd voelde hij echter de liefde weer stromen en ook het geloof heeft hij weer teruggevonden. Met een burn-out dealen is niet makkelijk en daarom liet Glenn aan de luisteraar weten wat voor hem heeft geholpen. "Durf toe te geven dat je het allemaal niet meer hoog hebt zitten. Laat los. Er zijn zoveel mensen die heb gevoel hebben dat ze alles hoog moeten houden. Laat voor je zorgen."

Rust pakken en in therapie gaan hebben de zanger door zijn dal geholpen. "Je kunt dit niet in je eentje doen," voegt hij dan ook toe. Als artiest laat hij nu zijn kwetsbare kanten zien, om anderen te inspireren en te laten zien dat ze niet alleen zijn.

Tijd voor een nieuw Album

Het is dus al 6 jaar geleden sinds Typhoons vorige plaat. Typhoon: "Het voelt nu urgent aan. Het is nu 6 jaar na Lobi da Basi. Ik doe er nu langer over omdat ik bepaalde dingen voor ogen heb in mijn muziek." Door de huidige tijd waarin wij leven heeft Glenn meer tijd om alle puntjes op de i te zetten en een dijk van een album te schrijven.

Meer muziek?

Krijg jij geen genoeg van alle muziek op 3FM? Abonneer je dan op de 3FM 'Laat Je Horen' afspeellijst op Spotify!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie