3FM Megahit

'Holding On' van Disclosure is 3FM Megahit!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Holding On' van Disclosure is 3FM Megahit!

Wij zijn helemaal verknocht aan de nieuwe Disclosure. Daarom hebben we 'Holding On' uitgeroepen tot 3FM Megahit. Je gaat de track deze week dus extra vaak horen!

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Gerard noemde de nieuwe Disclosure al "MODDERVET!", Roosmarijn riep het nummer uit tot "Track van de Dag" en Rámon omschreef het nummer als "Soul house! Heerlijke track!". En ook de andere 3FM DJ's zijn helemaal weg van 'Holding On'.

'Holding On'

Op de nieuwe track 'Holding On' werkt Disclosure samen met Gregory Porter. Deze Amerikaanse jazzmuzikant is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere namen binnen de wereld van de jazz. Gregory sleepte in 2014 met zijn album Liquid Spirit de Grammy Award voor Beste Jazz Vocaal Album binnen. De zanger stond in 2014 op onder meer Lowlands en North Sea Jazz.

Jazzy stem

Gregory Porter verzorgt de zang op 'Holding On'. De onmiskenbare jazzy stem van Gregory maakt het nummer een ontzettend fijne mix van soul en house. Een 3FM Megahit is dan ook méér dan verdiend!

Disclosure ft. Gregory Porter - 'Holding On' (3FM MEGAHIT)

Meer over Disclosure

Disclosure zit op dit moment in de studio om te werken aan hun tweede studioalbum. Het duo bracht begin mei al de eerste track van de nieuwe plaat uit: 'Bang That'. De Britse broertjes Disclosure braken in 2013 door met 'Latch' en 'You And Me', waarop ze samenwerkten met Sam Smith en Eliza Doolittle.

Ook het tweede studioalbum bevat weer de nodige samenwerkingen, waar Gregory Porter er één van is. Wanneer de tweede plaat verschijnt, is trouwens nog niet duidelijk.

>> Check alle 3FM Megahits
>> Check de nieuwe muziek op de 3FM playlist

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)
Ster advertentie
Ster advertentie