3FM Awards

"Wat een band, ze gaan zeker heel groot worden!"

  1. Nieuwschevron right
  2. "Wat een band, ze gaan zeker heel groot worden!"

Hermans liefde voor John Coffey, "de rockgoden van Nederland", is groot. Ze zijn genomineerd voor een 3FM Award in de categorie Rock.

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Door: Herman Hofman

John Coffey. De rockgoden van Nederland. Maar echt. Ik kan natuurlijk zelf uitleggen waarom het meer dan terecht is dat John Coffey genomineerd is voor een 3FM Award in de categorie Rock, maar ik kan ook luisteraar Tristan aan het woord laten.

>> Stem voor de 3FM Awards

Tristen won bij mij kaarten voor het concert dat John Coffey onlangs gaf in TivoliVredenburg. Om 03.00 uur 's nachts, toen hij net thuis was, ramde hij het volgende uit z'n toetsenbord:

"Bedankt! Dankzij jullie kaarten heb ik een geweldige show achter de rug. John Coffey was geweldig, de andere acts waren ook top. Kende het van te voren niet, die bands, maar was super dik! Dat alleen al maakte de avond top, mijn avond was al super.

En toen begon 'Coffee'. Wat. Een. Show. Wat een energie. Grandioos, magisch. Alles x 10. Niet normaal. Was echt niet een diehard fan, kende wel wat. Maar de overtuiging waarmee ze die muzikale klappen op je neus gaven, deden me echt voor de volle 100 procent genieten. Klasse show, wat een band. Zullen zeker groots worden/blijven. Heb gewoon fokkin gestagedived. Voor alles moet een eerste keer zijn, surreal!! Ik heb kaakkramp van de grijns op me bek van die vibe. Ik bedoel: hij crowdsurfde de fokking rondatrap omhoog. I rest my case.

Nogmaals bedankt, jij, jullie, voor deze oneindige herinnering.

Oh en als je denkt dat je mij blij hebt gemaakt, mijn vriendin was al fan, zij was mee. Ze heeft ook gewoon non stop de hele show meegemaakt met een grijns van hier tot daar. Mede dankzij jullie."

"I REST MY CASE YOUR HONOR!!!!!11" aldus Herman.

3FM Awards 2016

Je kunt tot op de dag van de 3FM Awards stemmen op jouw favoriete artiesten, zoals bijvoorbeeld John Coffey! Heb je dat nog niet gedaan? Doe dat dan! En heb je maandag 28 maart nog geen plannen, maar sta je wel open voor een goed feestje met heel veel live optredens?

Kom naar de 3FM Awards! Koop hier je ticket.

Foto's door: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie