3FM Awards

Wat een sfeertje!

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat een sfeertje!

De 3FM Awards 2016 zijn in volle gang. We nemen je even mee naar alle hoeken van TiVre.

3FM heeft Tivoli Vredenburg overgenomen. De vijf zalen staan volledig in het teken van de 3FM Awards én de bijbehorende bak optredens. Omdat er op verschillende plekken van alles tegelijk gebeurt, bundelen we de leukste foto's en tweets in ons officiële liveblog én in het onderstaande sfeerverslag. Enjoy!

The game is on

De deuren zijn open! Met de kaartjes in de aanslag werkt het aanwezige publiek zich Tivoli Vredenburg in. De dag kickt al om 15.30 af met optredens van onder andere Jett Rebel en Kovacs.

Ready, set, go!
Jett Rebel in de Ronda. (Foto: Bullet-Ray)

Kovacs in de Grote Zaal. (Foto: Ferdy Damman)

En als twee optredens tegelijk afgelopen zijn, is het nét even wat drukker dan normaal op de roltrappen. Rush hour! Gelukkig is er een heerlijk food court waar je wat pasta, patatjes of oesters kunt halen. Om die dan weer lekker op een andere trap naar binnen te werken.

No fans, no glory...

Zonder de 3FM-ers zijn we natuurlijk helemaal nergens. Er lopen er vandaag een paar duizend rond in TiVre, wel zo leuk om die ook een gezicht te geven. Meet the crowd!

Bart en Eline: "We kwamen dit toevallig tegen op Facebook en dachten 'Ach, waarom niet?' En dat was een goede gok. Er hangt een leuke sfeer, veel verschillende mensen... En je kunt ook gewoon lekker even zitten en een drankje pakken. We komen net bij De Staat vandaan, dat was heel vet. Ook willen we nog even naar Douwe Bob en Chef'Special, lijkt ons wel tof om live mee te maken!"

Michelle en Annika: "We kregen kaartjes van Michelle's moeder, die loopt nu ergens anders. We willen heel graag Lil'Kleine en Ronnie Flex zien! Verder weten we het niet zo goed... Maar het is wel heel leuk hier."

De Leidenaren: "Het is Pasen, dus dachten 'leuk daggie uit met z'n allen'. Buiten is het rot, maar hier is het tropisch warm. En gezellig! Op een schaal van 1 tot 10... een stevige 8."

Jack, Guusje, Anita & Marij: "Mooie locatie, man! Je kunt lekker relaxed rondlopen, ook als er even geen muziek is. De Staat nu gezien, Je Broer, Fresku... En Guusje is al met bijna iedereen op de foto geweest! Ze is fan van alles wat met 3FM te maken heeft, dus die heeft een toptijd haha."

Optredens overal!

Miss Montreal in pink. (Foto: Bullet Ray)
De Staat zweept de Ronda lekker op. (Foto: Ferdy Damman)

Douwe Bob gaat eerst full speed ahead voordat hij aan 'Slow Down' begint. (Fotograaf: Bullet Ray)

De Awardshow

Waar het natuurlijk allemaal om draait vandaag: de 3FM Awards! De liveshow wordt uitgezonden op NPO1 en alle winnaars? Die vind je hier!

Kensington is de grote winnaar van de avond: ze nemen maar liefst drie 3FM Awards mee! (Foto: Bullet-Ray)

En daarna...

Lekker afterpartyen. Waar de ene helft van het publiek losgaat op de beats van Domien, Michiel en Tjitse, staat de rest lekker te socializen met Kensingtons frontman Eloi. Kan gewoon!

Ster advertentie
Ster advertentie