3FM Awards

Chef’Special wint de 3FM Award voor Beste Band

  1. Nieuwschevron right
  2. Chef’Special wint de 3FM Award voor Beste Band

Hoe tof is het als je wordt verkozen tot beste band van Nederland? Chef'Special weet nu hoe dat voelt, want de mannen winnen de 3FM Award voor Beste Band.

(Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven)

De Cheffies rijden donderdagavond (9 april) zo trots als een pauw terug naar hometown Haarlem. Dit keer met het beeldje voor Beste Band op het dashboard. Vorig jaar (2014) waren ze voor het eerst genomineerd voor een 3FM Award, en die wonnen ze dan ook meteen. Toen ging Chef’Special naar huis met de award voor Beste Live Act.

Chef'Special bestaat uit: Joshua Nolet (zang), Wouter Prudon (drums), Wouter Heeren (toetsenist), Guido Joseph (Gitarist) en Jan Derks (bassist).

"Er is de afgelopen twee jaar zo facking veel goede muziek in Nederland gemaakt. Het is crazy met Jelte, met Kensington, The Common Linnets. Het is niet normaal dat we nu deze prijs hebben gekregen. We willen uiteraard iedereen bedanken, we willen elkaar bedanken. En dit wordt ook nog 'n clichétje: ik wil die dude daar boven ook bedanken. M'n pa, hij heeft toch nog enig invloed gehad op dit jaar."
- Joshua van Chef'Special

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Genomineerden Beste Band

Andere genomineerden voor de 3FM Award voor Beste Band waren:

  • Kensington
  • Racoon
  • BLØF
  • The Common Linnets
Ster advertentie
Ster advertentie