3FM Awards

3FM Serious Talent genomineerden voor 3FM Awards

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Serious Talent genomineerden voor 3FM Awards

Dit jaar zijn er veertien oud-Serious Talents genomineerd voor een 3FM Award.

Ook dit jaar zijn er weer een heleboel oud-Serious Talents genomineerd voor een 3FM Award! Veertien om precies te zijn. En sommigen zijn ook nog eens genomineerd voor meerdere Awards. De 3FM Serious Talents doen het goed!

Kensington genomineerd voor vier 3FM Awards

Kensington heeft van alle oud-Serious Talents dit jaar de meeste nominaties op zijn naam staan. Één nominatie hebben ze inmiddels al verzilverd, want de 3FM Serious Talent Award werd tijdens Paaspop aan de mannen overhandigd. Daarnaast zijn ze ook nog genomineerd in de categorieën Beste Artiest Rock, Beste Album (Vultures) en Beste Live Act.

Handsome Poets genomineerd voor twee 3FM Awards

De mannen van Handsome Poets zijn genomineerd voor twee 3FM Awards. Maar dat is niet alles, want ook zij hebben al een prijs in ontvangst mogen nemen. Sanne Hans, a.k.a. Miss Montreal overhandigde de band maandag 15 april de Schaal van Rigter aangezien hun single 'Sky On Fire' de meest gedraaide plaat Nederlandse plaat op 3FM van 2012 was! Ze kunnen zich al gelukkig prijzen met deze Schaal, maar wie weet halen ze de 3FM Award voor Beste Band en Beste Single ('Sky On Fire') donderdagavond ook nog binnen!

3FM Serious Talents genomineerd voor twee 3FM Awards

Ook Caro Emerald is genomineerd voor twee 3FM Awards. Ze is genomineerd voor Beste Artiest Pop en Beste Single ('Tangled Up'). Douwe Bob is een van de nieuwkomers op de 3FM Awards. Hij werd niet eerder genomineerd en heeft nu al twee nominaties te pakken. Douwe Bob maakt kans op een 3FM Award in de categorieën Beste Nieuwkomer en Beste Zanger. Go Back To The Zoo loopt inmiddels al wat langer mee, maar ook zij maken kans op twee 3FM Awards en wel in de categorieën Beste Artiest Rock en Beste Band.

3FM Serious Talents genomineerd voor één 3FM Award

Negen oud-Serious Talents maken kans op één 3FM Award. And the nominees are: Mister and Mississippi: Beste Nieuwkomer, ChefSpecial: Beste Live Act, Daily Bread: Beste Artiest Alternative, Ed Struijlaart: Beste Nieuwkomer, Gers Pardoel: Beste Artiest Hiphop, Jacco Gardner: Beste Nieuwkomer, Laura Jansen: Beste Zangeres, Soul Sister Dance Revolution: Beste Artiest Rock, The Kyteman Orchestra: Beste Artiest Alternative.

3FM Serious Talents live op 3FM Awards 2013

De 3FM Serious Talents zijn overal! Ook op het podium tussen alle uitreikingen door. Caro Emerald, Laura Jansen, Kensington, Handsome Poets, Douwe Bob en Mister and Mississippi treden donderdagavond 18 april live op in een bomvolle Gashouder.

>> Check de gehele line-up voor de 3FM Awards

Kijk naar de 3FM Awards

Benieuwd wie er met een 3FM Award naar huis gaat? Je ziet en hoort het vanavond op 3FM, 3fm.nl/live, 101TV en Nederland 3.

>> Check het hele uitzendschema

Ster advertentie
Ster advertentie