3FM Awards

Life hack: zó zie je al je favoriete acts op het 3FM Awards Festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Life hack: zó zie je al je favoriete acts op het 3FM Awards Festival

Het 3FM Awards Festival staat voor de deur: op Tweede Paasdag neemt 3FM de TivoliVredenburg in Utrecht helemaal over! 21 acts treden op in 4 zalen en natuurlijk worden er ook nog acht prachtige awards uitgereikt. Maar met 21 acts is het onmogelijk om álles te bekijken... Shit.

Je kunt natuurlijk de hele dag in dezelfde zaal blijven staan en daar alles meepakken, maar je kunt jezelf ook de blaren op je enkels rennen en de allertofste acts zien! We hebben drie looproutes voor je gemaakt, variërend in genre.

Pop

In deze route kom je van alles tegen: de vrolijke pop van Chef'Special, de lieve liedjes van Teske én een dansfeestje bij Dirtcaps! Ook Rondé, HAEVN, Lucas & Steve komen voorbij, waarna je je dag kunt afronden bij de #1 van de 3FM Live List: Thomas Azier!

Rock

Open je middag met Lucas Hamming en ga daarna he-le-maal los bij de heren (en vrouw) van Indian Askin. De Staat staat (ha) voor je klaar met een circle-pit, waarna je door kunt naar Kensington en Call It Off. Vervolgens even bijkomen en je haar goeddoen bij Blaudzun en stijlvol de nacht in onder de bezielende leiding van Jett Rebel. Wat wil je nog meer?!

Urban

Eerst lekker pompen bij Kraantje Pappie, daarna verplaatst het feestje zich naar Cloud Nine, waar Jonna Fraser voor je klaarstaat. Ronnie Flex en zijn Deuxperience Band gooien wat 'Energie' in de mix, gevolgd door ex-3FM Talent Paul Sinha. Broederliefde en Fresku & MocroManiac komen ook nog langs, waarna je je dag kunt afsluiten with a bang: De Likt blaast het dak er sowieso af.

Het zijn maar suggesties, natuurlijk. Een klein duwtje in de rug, voor als je écht niet weet waar je heen moet. Doe vooral lekker waar je zelf zin in hebt, gooi alle genres door elkaar en bekijk zoveel mogelijk acts! Het blokkenschema in groot formaat vind je hier, succes met puzzelen!

Ster advertentie
Ster advertentie