3FM Awards

Jett Rebel, Seinabo Sey en Kovacs op 3FM Awards

  1. Nieuwschevron right
  2. Jett Rebel, Seinabo Sey en Kovacs op 3FM Awards

Yes, nog drie namen voor de 3FM Awards! Ook Jett Rebel, Seinabo Sey en Kovacs spelen live tijdens de 3FM Awards op donderdag 9 april.

(Fotograaf: Bullet-ray van Olphen)

Tijdens de 3FM Awards kun je genieten van heel veel live-muziek. Onder andere Douwe Bob, Mister and Mississippi en Dotan komen live spelen. Daar zijn nu nog drie namen aan toegevoegd: Jett Rebel, Kovacs en Seinabo Sey.

Jett Rebel en Kovacs

Jett Rebel en Kovacs werden beiden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Jett Rebel ontving de titel in 2013 en Kovacs volgde in 2014. Inmiddels hebben ze allebei naam gemaakt voor zichzelf. Ook zijn ze allebei genomineerd voor een 3FM Award. Of voor drie awards, in Jett Rebels geval.

>> Stem voor de 3FM Awards

Seinabo Sey

De Zweedse zangeres met West-Afrikaanse roots scoorde eerder al een 3FM Megahit met haar nummer 'Younger'. Ook kon ze met die hit de SuperCrazyTurboTopHit én de DJ-favorite van Stenders aan haar lijstje toevoegen. Prachtlijstje natuurlijk, dus dé reden om haar uit te nodigen voor de 3FM Awards.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Awards

Op 9 april 2015 gaat het helemaal los in TivoliVredenburg. Je kunt je muzikale hart ophalen bij twee 3FM-events met heel veel livemuziek en prijzen: de 3FM Awards en het 3FM Awards Festival.

>> Check de hele line-up van de 3FM Awards

Ster advertentie
Ster advertentie