3FM Awards

Alle live-optredens op de 3FM Awards

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle live-optredens op de 3FM Awards

Tijdens de 3FM awards worden er niet alleen Awards uitgereikt, er treden ook altijd een hele lading artiesten op. Check hier alle optredens op de 3FM Awards 2013.

Caro Emerald, The Opposites, Racoon, Laura Jansen, Blaudzun, Kane, Kensington, Handsome Poets, Douwe Bob, Nielson, Miss Montreal en Mister and Mississippi traden allemaal op.

Caro Emerald live op de 3FM Awards

Caro beet de spits af samen met Carel Kraayenhof op accordeon 'Tangled Up'. We pinkten een koninklijk traantje weg!

3FM serious Talents op de 3FM Awards

Douwe Bob, Mister and Mississippi, Jacco Gardner en Kensington waren genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award. Kensington sleepte de Award tijdens Paaspop al in de wacht. Zij speelden hun single 'Home Again' op de 3FM Awards live. De overige drie bands lieten een kort stukje van hun singles horen. Kensington sleepte ook nog de 3FM Award voor Beste Live Act en Beste Album in de wacht!

Laura Jansen live op de 3FM Awards

Laura Jansen wilde zichzelf al kronen tot de 'Queen of Elba'. Maxime Barlag van Mister and Mississippi, Tessa Douwstra van Orlando en Linda van Leeuwen van Bombay Show Pig zongen de backing vocals. Laura werd later die avond helaas niet bekroond met een Award, maar dat maakte haar optreden niet minder mooi!

The Opposites live op de 3FM Awards

The Opposites bezorgden ons 'Slapeloze Nachten' op 3FM Awards. Willy en Big2 lieten de zaal dansen! Later die avond werden The Opposites bekroond met een 3FM Award voor Beste Artiest Hiphop.

Racoon live op de 3Fm Awards

Racoon speelde een akoestische versie van 'Oceaan' live op de 3FM Awards. Ze wisten toen nog niet dat ze met dit nummer de 3FM Award voor Beste Single in de wacht zouden slepen. Daarnaast werd de band ook nog bekroond met een 3FM Award in de categorie Beste Artiest Pop en Beste Band!

Handsome Poets live op de 3FM Awards

De mannen van Handsome Poets kregen maandag in de show van Giel al te horen dat ze de Schaal van Rigter te pakken hadden met het nummer 'Sky On Fire'. Deze single lieten ze dan ook nog even horen tijdens de 3FM Awards!

Nielson en Miss Montreal live bij de 3FM Awards

Nielson moest een paar maanden zijn stembanden rust geven omdat hij herstellende was van een poliep op zijn stembanden, maar op de 3FM Awards mocht hij zijn kunsten weer vertonen. Hij liet een mix van 'Beauty and the Brains' en zijn nieuwe single 'Hoe' horen. Tijdens het tweede gedeelte werd hij vergezeld door Miss Montreal die ook op de originele single meezingt.

Blaudzun live op de 3FM Awards

Blaudzun was genomineerd voor een 3FM Award in de categorie Beste Artiest Alternative en die sleepte hij ook in de wacht! Eerder die avond had hij al het nummer 'Elephants' ten gehore gebracht.

Kane live op de 3FM Awards

Dinand van Kane liet donderdagmiddag weten dat hij zich niet echt lekker voelde, maar gelukkig was hij wel aanwezig op de 3FM Awards. Kane ontving de 3FM Award voor Beste Artiest Rock en de band speelde ook nog de single 'First Crash Overthrow'.

3FM Award Extra met Racoon

Na de Awardshow treed Racoon nog een half uur op tijdens 3FM Award Extra.

Ster advertentie
Ster advertentie