3FM Awards

Chef'Special grote winnaar 3FM Awards 2021

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special grote winnaar 3FM Awards 2021

Hier zie je alle winnaars van de 3FM Awards 2021! Benieuwd wie er allemaal heeft gewonnen? Lees dan snel verder. Of wil je meteen de hele show terugkijken? Dat kun je allemaal hier doen. Enjoy!

Beste Album: Chef’Special - Unfold

Het Haarlemse vijftal heeft de eerste 3FM Award van de avond gewonnen! Voor hun meest recente album Unfold. “Deze prijs voelt ergens toch als een mooie erkenning”, en erkenning geeft hij vervolgens ook nog aan al het personeel, de backbone, achter de schermen. "Er is licht aan het einde van de tunnel"!

3FM Talent: Froukje

Ja hoor, ze pakt ’m. Froukje wint de 3FM Award voor 3FM Talent! Ze krijgt de prijs uitgereikt door een van de grootste bands van Nederland die ooit ook begonnen als 3FM Talent. Namelijk Kensington. Ze is helemaal sprakeloos!

Beste Artiest - Eefje de Visser

Wie de beste artiest van ons land is? Jullie hebben gesproken. Het is Eefje de Visser. Ze wint de 3FM Award in de categorie ‘Beste Artiest’.

Beste Samenwerking - Snelle en Maan met ‘Blijven Slapen’

Misschien wel hét anthem van de afgelopen paar maanden, ‘Blijven Slapen’ van Snelle en Maan. Het duo heeft de 3FM Award binnen weten te slepen en geven je meteen een checklist voor als je 3FM Awards-date blijft slapen. Ondergoed, tandenborstel, luchtje, lader, allemaal ingepakt?

Beste Groep - Chef'Special

Chef’Special is de grote winnaar van de avond! Naast een 3FM Award voor ‘Beste Album’ pakken ze nu ook de prijs in de categorie ‘Beste Groep’. Met een acapella rap sluit Joshua de speech af: “I never wanna do this with anybody but you”!

Ster advertentie
Ster advertentie