3FM Awards

Beste Live Act: Kane

  1. Nieuwschevron right
  2. Beste Live Act: Kane

Ga je naar Kane, dan staat je een ongekend goede show te wachten. Ze wonnen de 3FM Award voor Beste Live Act.

Dinand Woesthof en Dennis van Leeuwen vormen al sinds 1998 het kloppende hart van de band Kane. En dat dat hart onbedaarlijk hart bonst, blijkt wel uit hun liveshows. Ze kregen daarvoor dan ook de 3FM Award voor ‘Beste Live Act’ uitgereikt in de Gashouder in Amsterdam. Andere genomineerden waren Chef’Special, De Jeugd van Tegenwoordig, Go Back To The Zoo en Jungle By Night. De luisteraars van 3FM brachten een stem uit op hun favoriete live act, waarbij Kane met de prijs aan de haal ging.

Kane wint 3FM Award Beste Live Act

Steady as a rock gaat Kane onverschrokken door met muziek maken. Dat werpt zijn vruchten af, want met hun optredens weten ze het publiek keer op keer moeiteloos voor zich te winnen. Dennis nam de award in ontvangst. Dinand ontbrak, maar had een goede reden: hij was op dat moment een nummer aan het inzingen.

Verzameling 3FM Awards voor Kane groeit

Het is voor het tweetal de zesde keer dat ze door de 3FM luisteraars beloond worden voor hun harde werken. Eerder wonnen ze al de 3FM Award voor Beste Band (in 2005, 2009 en 2010), de 3FM Award voor Beste Album (Fearless in 2006) en 3FM Award voor Beste Single (‘No Surrender’ in 2010)

>> Video van de uitreiking volgt spoedig

Ster advertentie
Ster advertentie