3FM Awards

Lucas Hamming wint de 3FM Serious Talent Award

  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas Hamming wint de 3FM Serious Talent Award

Van 3FM Megahit 'Never Let You Down' tot 'Write You Again' en 'Fool'... Het afgelopen jaar kon je niet meer om Lucas Hamming heen. Al zijn harde werk wordt nu bekroond met een 3FM Serious Talent Award!

(Fotograaf: Bullet-Ray)

Lucas Hamming ontving de award uit de handen van 3FM-DJ Frank van der Lende, voor aanvang van de officiële liveshow. De 3FM Serious Talent Award wordt ieder jaar uitgereikt aan een 3FM Serious Talent die zijn carrière naar een hoger niveau heeft getild. Check, check en dubbel check.

Busy bee

Dit jaar bracht Lucas zijn debuutalbum HAM uit, kreeg hij met 'Never Let You Down' de 3FM Megahit en had hij een eigen clubtour waar je u tegen zegt. Prachtige prestaties! Andere genomineerden voor de award waren 3FM Serious Talents HAEVN, Indian Askin en The Brahms.

3FM Serious Talent-coördinator Tijs van Liemt licht toe waarom Lucas de prijs heeft gewonnen: "Lucas heeft zich in het afgelopen jaar ontzettend ontwikkeld. De jury was vooral onder de indruk van de groeiende livereputatie van de band. Het grote aantal optredens en tours werpt duidelijk vruchten af. Maar ook het nieuwe materiaal op het album HAM doet de 3FM Serious Talent-jury geloven dat de toekomst voor Lucas nog veel meer in petto heeft."

Duidelijke taal, toch? Toch laten we je graag nog even zien hoe hard de HAM kan rocken. Check 'Never Let You Down' bij That's Live!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie