3FM Awards

Miss Montreal wint de 3FM Award voor Beste Zangeres

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal wint de 3FM Award voor Beste Zangeres

De 3FM Award voor Beste Zangeres gaat naar... *tromgeroffel* Miss Montreal!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Haar gouden haartjes staan prachtig bij haar gouden award! Uit handen van Gerard Ekdom ontving Sanne Hans de 3FM Award voor de vrouw met het meest gouden strotje. Kortom: Miss Montreal wint de 3FM Award voor Beste Zangeres!

Waarschuwen we de bar?

Dat belooft een heel lang feestje te worden voor Sanne. Zoals Gerard al zei: 'ik denk dat ze hier zo blij mee gaat zijn, dat de bar even gewaarschuwd moet worden'. Zelf wilde ze al bijna niet meer komen, omdat (zoals ze zelf zegt) 'Ilse hem altijd meeneemt, wat ik ook echt snap'. Maar wat was ze blij dat ze deze award kreeg. Een terecht: 'Dankjewel allemaaaaaaaal!'

Miss Montreal wint de 3FM Award voor Beste Zangeres

Sanne Hans, a.k.a. Miss Montreal, wordt in 2008 bekend dankzij haar zangkunsten in een kaasreclame. Giel Beelen is een van de eersten die haar ontdekt en nodigt haar uit voor zijn radioprogramma. Dat bevalt en er volgen meer optredens.

Als eerste single brengt ze 'Just A Flirt' uit en het nummer werd 3FM Megahit. Het debuutalbum Miss Montreal verschijnt in 2009 en wordt een jaar later opgevolgd door een tweede plaat, met de titel So... Anything Else?. Daar blijft het niet bij: Miss Montreal presenteert 11 april 2012 een derde album I Am Hunter.

Voor het nummer 'Wish I Could' krijgt Sanne op 3 april 2012 in de Coen en Sander Show op 3FM de Schaal van Rigter uitgereikt. Sanne Hans kan daar een tweede 3FM Award in de kast zetten, want ook de 3FM Award voor Beste Zangeres staat op haar naam!

Genomineerden Beste zangeres

De andere dames die deelnamen aan de strijd voor de titel Beste Zangeres, maar nét buiten de prijzen vielen, waren:

Caro Emerald
Ilse DeLange
Jacqueline Govaert
Krystl

Ster advertentie
Ster advertentie