3FM Awards

Dit is waarom deze bands zijn genomineerd voor 'Beste Live Act'

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is waarom deze bands zijn genomineerd voor 'Beste Live Act'

Jett Rebel, Typhoon, Kensington en De Staat zijn genomineerd voor de 3FM Award voor 'Beste Live Act' en dit is waarom!

Typhoon

Typhoon schreef in 2015 het themanummer voor 3FM Serious Request, dat hij uiteraard ook speelde in het Glazen Huis in Heerlen. En het was sowieso een mooi jaar voor Typhoon, want hij verkocht ook nog eens twee keer de Heineken Music Hall uit. 2016 kreeg voor Typhoon een kickstart: hij trad op tijdens alle avonden van De Vrienden Van Amstel Live. In 2016 zie je hem op Paaspop, Indian Summer, De Zwarte Cross en in december met Rico & Sticks in de Ziggo Dome. Oh ja, en natuurlijk op de 3FM Awards! Bekijk hieronder hoe Typhoon live tekeer gaat en je snapt direct waarom hij genomineerd is voor 'Beste Live Act'.

De Staat

Op de releasedag van O stond De Staat op Eurosonic Noorderslag in Groningen, waar ze de stiekeme wens van iedere aanwezige in vervulling lieten gaan: Torre ging in het midden van de menigte staan en speelde de video van 'Witch Doctor' na. Zo'n 200 man vormden een circle pit rondom hem, die bij elk refrein weer oplaaide. Zelf meemaken? Ze treden op tijdens de 3FM Awards!

Jett Rebel

Op 31 oktober 2014 kwam zijn tweede plaat uit en met die plaat ging hij op een uitgebreide clubtour. Na die tour domineerde hij de Nederlandse festivals: hij was op Paaspop, de Bevrijdingsfestivals, Indian Summer, North Sea Jazz én Appelpop te zien. De komende tijd is hij druk met zijn volgende clubtour met het album Truck en je ziet 'm ook op de 3FM Awards!

Kensington

De mannen van Kensington hadden het druk in 2015! Na het uitverkopen van de Heineken Music Hall in februari gingen ze later voor een zaal met drie keer zoveel inhoud: de Ziggo Dome. De twee shows in november zijn razendsnel uitverkocht en de kaarten voor de concerten in het najaar van 2016 waren ook in rap tempo weg.

>> Wie vind jij dat de 3FM Awards voor 'Beste Live Act' moet winnen? Je kunt hier je stem uitbrengen.
>> En drie van de vier genomineerden treden ook op tijdens de 3FM Awards, dus als je ze zelf live wilt zien
koop je hier je kaarten.

Ster advertentie
Ster advertentie