3FM Awards

Coen en Sander Show vanaf de 3FM Awards

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen en Sander Show vanaf de 3FM Awards

Coen en Sander zonden donderdag 18 april live uit vanuit het Westergasterrein in Amsterdam, waar dezelfde avond de 3FM Awards plaatsvinden.

Coen en Sander zaten 18 april dichtbij het vuur op het Westergasterrein en daarom kwamen er een aantal genomineerden langs in de show.

The Opposites live in de Coen en Sander Show

The Opposites sleepten in 2010 al een 3FM Award in de wacht en ook dit jaar zijn ze genomineerd. Dit keer maken ze in twee categorieën kans op een 3FM Award. Willy en Big2 strijden voor de titel Beste Artiest Hiphop en Beste Single met 'Slapeloze Nachten'. Voordat de Awardshow losbarst, waar The Opposites ook optreden, kwamen ze nog even langs bij Coen en Sander om een nummer live te spelen.

Kensington live in de Coen en Sander Show

Kensington kreeg op Paaspop al te horen dat ze een 3FM Award gewonnen hadden. Ze kregen daar de 3FM Serious Talent Award. Maar de mannen zijn in nog drie categorieën genomineerd: Beste Artiest Rock Beste Album met het album Vultures en Beste Live Act. Ook Kensington treedt op tijdens de Awardshow, maar voor die tijd speelden ze ook nog 'Sukkel Voor De Liefde' live in de Coen en Sander Show.

>> Line-up 3FM Awards

Guus Meeuwis op bezoek in Coen en Sander Show

Coen en Sander kregen nog meer hoog bezoek. 3FM Award nominee Guus Meeuwis kwam de mannen ook verblijden met een bezoekje. Guus maakt kans op een 3FM Award in de categorie Beste Zanger. Hij sleepte die prijs in 2010 en 2011 ook al in de wacht, maar hoe ziet hij zijn kansen dit jaar? Coen en Sander voelden hem aan de tand en Guus reageerde, zoals we niet anders van hem gewend zijn, nuchter: "Als je genomineerd bent, dat weten we allemaal, dan wil je 'm ook wel hebben."

Ster advertentie
Ster advertentie