3FM Awards

Line-up voor 3FM Awards compleet

  1. Nieuwschevron right
  2. Line-up voor 3FM Awards compleet

Kensington, Kane, Handsome Poets, Douwe Bob, Nielson en Mister & Mississippi maken de line-up van de 3FM Awards compleet

Alle artiesten die op 18 april het podium in de Gashouder gaan beklimmen tijdens de 3FM Awards zijn nu bekend. Naast de eerder bekendgemaakte artiesten (Caro Emerald, The Opposites, Racoon, Laura Jansen en Blaudzun), zijn nu ook Kane, Kensington, Handsome Poets, Douwe Bob, Nielson en Mister & Mississippi aan de line-up toegevoegd.

Week van de 3FM Awards

In de aanloop naar de uitreiking van de jaarlijkse publieksprijzen voor Nederlandse bands en artiesten staat 3FM al in het teken van de Awards. Een week lang hoor je muziek van Nederlandse bodem, van de winnaars van afgelopen edities en de genomineerden van 2013.

Stemmen op de genomineerden

Via 3FM.nl stemden luisteraars op hun favoriete Nederlandse artiesten. De 3FM Awards worden uitgereikt in twaalf categorieën: Beste band, Beste zanger, Beste zangeres, Beste artiest Pop, Beste artiest Rock, Beste artiest Alternative, Beste artiest hiphop, Beste artiest Dance, Beste single, Beste album, Beste live act en Beste nieuwkomer.

Daarnaast werden voorafgaand aan de 3FM Awards twee Awards uitgereikt waarop niet gestemd kan worden: de Schaal van Rigter (voor meest gedraaide NL single) ging naar Handsome Poets en de Serious Talent Award (juryprijs) naar de mannen van Kensington.

Uitzendtijden 3FM Awards

We doen op 18 april vanaf 16.00 uur live verslag op radio en internet. De VARA zendt de show vanaf 20.25 rechtstreeks uit op Nederland 3. De presentatie van de show is in handen van de 3FM DJ’s Eric Corton, Giel Beelen en Sander Lantinga. Op vrijdag 19 april hoor je muziek van de winnaars van de 3FM Awards.

Ster advertentie
Ster advertentie