3FM Awards

Dit waren jullie knallende hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit waren jullie knallende hoogtepunten

Eén dag, vier zalen, 21 live-acts, 5 duizend bezoekers en niet normaal veel klappers. Wat waren de hoogtepunten? We liepen een rondje en vroegen het aan jullie.

Ylke (19) en Yke (19)

"Bij De Staat werd je zowat gelanceerd. De vloer ging gewoon op en neer omdat het zó los ging! We zijn nu aan het silent disco-en. Dat is ook echt heel leuk. En o ja, we hebben Lucas Hamming ook gezien. Maar De Staat was epischer. Jett Rebel willen we straks nog zien. En De Likt!"

Annemarie (20) en Cathelijne (17)

"Ons hoogtepunt was Fresku met MocroManiac. En we wilden Ronnie Fles & DeuXperience Band graag zien. De sfeer is gewoon goed en de muziek is leuk. Iedereen stond lekker te dansen. Straks gaan we nog even kijken bij Indian Askin en Lucas & Steve."

Carlos (20) en Marike (21)

"Chef'Special was zéker ons hoogtepunt. Het is zo vet hoe Joshua omgaat met het publiek. Hij is zo makkelijk en relaxt. En iedereen reageerde heel goed op hun nieuwe muziek. Broederliefde was ook heel vet. Maar de Cheffies zijn ons hoogtepunt, al jarenlang!"

Mirjam (16), Kim (15) en Kirsten (18)

"Ons hoogtepunt was Jett Rebel. Zijn shows zijn zó energiek! We hebben al heel veel optredens van hem gezien. Mirjam twaalf, Kirsten vierentwintig en ik vijftien. We gaan nu lekker naar huis. Met Jett Rebels setlist!"

Vera (17) en Eefje (17)

"Chef'Special was ons hoogtepunt. We hadden ze nog nooit live gezien, maar kenden ze wel. En we vonden de silent disco erg leuk omdat je met zo'n koptelefoon op je hoofd echt even helemaal weg bent. En schijt hebt aan alles. We gingen echt los! Anderhalf uur lang."

Eline (24) en Fleur (21)

"Bij Jett Rebel is het geen minuut stil en de Cheffies nemen je helemaal mee in hun sfeer. Chef'Special had ook de award voor Beste Groep moeten winnen [Kensington ging er vandoor met die prijs, red.]. Bij Kensington stonden we helemaal vooraan. Heel knap hoe Eloi zich alsnog 100 procent geeft met een schorre stem."

Wat was jouw hoogtepunt van het 3FM Awards Festival?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie