3FM Awards

WIES, Akwasi en EUT live op de 3FM Awards 2020

  1. Nieuwschevron right
  2. WIES, Akwasi en EUT live op de 3FM Awards 2020

Donderdag 1 oktober is het eindelijk zover: de 3FM Awards 2020. Vanuit het Patronaat in Haarlem presenteren 3FM-dj's Frank van der Lende en Eva Koreman een digitale editie van de awardshow. Eerder werden al exclusieve sessies van DI-RECT, Typhoon en Eefje de Visser verspreid door het land aangekondigd, maar nu is de line-up voor in het Patronaat ook bekend. WIES, Akwasi en EUT!

Stem op de 3FM Awards!

De Show

Door de coronacrisis en de maatregelen die daarbij komen kijken, zijn de 3FM Awards dit jaar alleen online te volgen. Via een livestream kijk je mee naar de awardshow vanuit het Patronaat. Waar vind je die livestream op 1 oktober? Op het YouTube-kanaal van 3FM en via 3fm.nl/awards.

En wie zie je dan in het Patronaat op 't podium staan? WIES, Akwasi en EUT! Maar dat zijn niet de enige optredens die je die avond op de livestream voorbij ziet komen. In het land worden 3 geheime en exclusieve sessies georganiseerd met DI-RECT, Typhoon en Eefje de Visser. Hier mogen een handjevol lucky 3FM-luisteraars bij aanwezig zijn. Voor DI-RECT en Typhoon zijn alle kaarten al weg, maar voor Eefje de Visser zijn ze deze week nog te winnen. Check hier hoe je kans maakt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Awards

Er zijn dit jaar 3 categorieën waarin 3FM Awards zijn te verdelen. 'Beste Track, 'Beste Livestream' en 'Beste Initiatief'. En het mooie is: stemmen kan nog steeds! Dat doe je hier!

Ster advertentie
Ster advertentie