3FM Awards

Ook Blaudzun komt naar het 3FM Awards Festival

  1. Nieuwschevron right
  2. Ook Blaudzun komt naar het 3FM Awards Festival

Domien maakte woensdagochtend bekend dat ook Blaudzun optreedt tijdens het 3FM Awards Festival op 17 april in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Het Jupiter-drieluik

Begin maart brengt Blaudzun deel twee uit van zijn Jupiter-drieluik. De eerste single van die plaat is 'Press On (Monday's Child) en die hoorde je al regelmatig voorbij komen op 3FM. Eind vorig jaar bracht hij Jupiter, Part I uit met daarop songs als 'Between A Kiss And A Sorry Goodbye' en 'Everything Stops'. Met het maken van dit drieluik wil Blaudzun zichzelf extra uitdagen en zijn vaste patroon van schrijven-opnemen-touren doorbreken.

>> Blaudzun speelt 'Pess On (Monday's Child)' live bij Domien

3FM Awards Festival

Op Tweede Paasdag (17 april) worden de 3FM Awards uitgereikt in TivoliVredenburg in Utrecht tijdens het 3FM Awards Festival. Gedurende de hele dag spelen er verdeeld over vier zalen meer dan twintig live-acts. Naast Blaudzun zullen ook Chef'Special, De Likt, De Staat, Dirtcaps, Jonna Fraser, Rondé, Ronnie Flex & Deuxperience, Teske en Paul Sinha optreden tijdens het festival. Binnenkort maken we nog meer namen bekend.

Tickets

Kaartjes voor het 3FM Awards Festival kosten € 19,50 en kun je kopen door op de link hieronder te klikken.

>> KOOP HIER JE TICKETS

Ster advertentie
Ster advertentie