3FM Awards

Dotan grote winnaar 3FM Awards 2015

  1. Nieuwschevron right
  2. Dotan grote winnaar 3FM Awards 2015

Dotan mag zich de grote winnaar noemen van de 3FM Awards 2015. De singer-songwriter heeft drie 3FM Awards in de wacht gesleept: Beste Single, Beste Zanger en de Schaal van Rigter.

(Fotograaf: Kim Balster)

>> Check meteen alle winnaars op de homepage van de 3FM Awards

Met zijn single 'Home' won Dotan zowel de 3FM Award voor Beste Single als de Schaal van Rigter. Niet zo gek, want het nummer werd uitgeroepen tot Song van het jaar 2014 en was de hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000. 'Home' brak afgelopen jaar zo’n beetje alle records.

Het bruggetje naar Beste Zanger is dan ook snel gemaakt, want 2014 was een topjaar voor Dotan. Wie eerder nog nooit van de zanger had gehoord, kon in 2014 echt niet om hem heen. En in 2015 kun je ook niet om hem heen, want zijn grootste optreden ooit vindt dit jaar plaatst in de Ziggo Dome, Amsterdam.

Dotan gefeliciteerd!

Twee 3FM Awards voor Kensington

(Fotograaf: Kim Balster)

Kensington was een goeie tweede tijdens de 3FM Awards 2015. De band sleepte twee prijzen in de wacht. Ze werden zowel benoemd tot Beste Artiest Rock en hun plaat Rivals kreeg de titel Beste Album.

De mannen werden vóór de awardshow ook nog verrast met een platina plaat voor hun single 'War'. Al met al mochten zij dus ook drie prijzen mee naar huis nemen!

>> Check hier alle winnaars van de 3FM Awards

Ster advertentie
Ster advertentie