Meer NPO

Crack the Password

'Crack the Password' staat op het debuutalbum van EUT: Fool For The Vibes. Het is de opvolger van 'Bad Sweet Pony' en de track is weer helemaal EUT. "Het nummer gaat over het herkennen en doorbreken van slechte gewoontes. Elke keer weer op je bek gaan en toch proberen door te gaan. Tegelijkertijd gaat het ook over alleen maar aan jezelf denken en soms totaal niet aan een ander," zegt zangeres Megan de Klerk. Bij de nieuwe single van EUT, die in september 2017 3FM Talent waren, is ook een clip gemaakt. Compleet gefilmd en geëdit door de band zelf. Dat dit gelukt is, is een godswonder, want EUT gaf eerder in een interview met 3FM al aan "dat er hier elke dag wel iets misgaat."

Songs van EUT

Artiesten

Populair op 3FM

Bericht naar de studio

Vul in als je een antwoord wilt kunnen ontvangen

Als je deze optie kiest worden je gegevens opgeslagen in een cookie. We gebruiken deze cookie alleen zodat je deze gegevens niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen.

Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement