Artiest

Hungry Kids Of Hungary

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Hungry Kids Of Hungary
Hungry Kids Of Hungary is een sensatie van Down Under die in 2011 ook ons land bereikt. Het debuutalbum van deze Australische Indiepopband met de titel Escapades verschijnt in 2010 in thuisland. In dat jaar maken de mannen ook hun internationale debuut.

Hungry Kids Of Hungary wordt in 2007 in het Australische Bisbane opgericht. De titelloze debuut EP verschijnt in 2008. En een jaar later in 2009 komt de tweede EP met de titel Mega Mountain uit.

Debuutalbum en internationaal debuut

In Australië zijn de vijf heren al snel een grote hit. De band lanceert in het thuisland in 2010 zijn debuutalbum met de titel Escapades waarvan de single 'Wristwatch' wordt uitgeroepen tot song van het jaar. Nadat Hungry Kids Of Hungary optredens vergaren in Amerika en het Verenigd Koninkrijk, waait de vrolijke muziek van de mannen ook over naar Nederland.

'Scattered Diamond'

De eerste single die ze in Europa uitbrengen is 'Scattered Diamond' waarmee ze in Nederland in 2011 een zomerse radiohit scoren. In november 2011 verschijnt de tweede single 'Let You Down' en direct daarna het debuutalbum Escapades.

Tracks van Hungry Kids Of Hungary