Artiest

Coely

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Coely
De Vlaamse Lauryn Hill, zo wordt ze ook wel genoemd. Coely zingt en rapt met een frisse uitstraling. Haar roots liggen in Congo, waar ze al behoorlijk wat buzz heeft gecreëerd.

Voor hiphop-fans is Coely geen onbekende. Ze staat in het voorprogramma van Snoop Dogg, Kanye West, Nas, Jessie Ware en Kendrick Lamar. België is na het horen van haar eerste single 'Ain't Chasing Pavements' veroverd. Het liedje wordt ook opgepikt door Studio Brussel en als Coely de derde single 'All I Do' uitbrengt, is ook 3FM over.

EP: Raah The Soulful Yeah

In maart 2013 brengt Coely de EP Raah The Soulful Yeah uit met vijf liedjes. De single 'All I Do' laat ze liven horen bij Giel. Ook 3voor12 Radio omarmt het nummer.

België CoelZe is zonder twijfel één van de grootste talenten en een rising star in hiphop: Coely. Voor de hiphopfan die regelmatig concerten bezoekt, zal ze geen onbekende meer zijn. Ze stond in de voorprogramma’s van hele grote namen zoals Kanye West, Nas (in 013), Snoop Dogg en Kendrick Lamar. Het zegt genoeg over deze Belgische. Ze heeft een fantastische, soulvolle zangstem en een geweldige rapflow. En dan schakelt ze ook nog eens met speels gemak tussen deze twee kwaliteiten. België is na haar eerste single ‘Ain’t Chasing Pavements’ al veroverd. Studio Brussel zat er meteen bovenop. Met de derde single ‘All I Do’ is Nederland aan de beurt. Ze speelde het nummer al bij Giel op 3FM en op 3voor12 Radio. Ook haar optredens op Festival Mundial en het voorgenoemde optreden bij Nas in 013 waren een groot succes. Moeten we echt nog meer redenen noemen waarom Coely dé ster van de toekomst wordt? Nee toch? Ga dat zien vanavond! - See more at: http://www.013.nl/event/4531_coely#sthash.3Z2m8Cus.dpuf Voor de hiphopfan die regelmatig concerten bezoekt, zal ze geen onbekende meer zijn. Ze stond in de voorprogramma’s van hele grote namen zoals Kanye West, Nas (in 013), Snoop Dogg en Kendrick Lamar. Het zegt genoeg over deze Belgische. Ze heeft een fantastische, soulvolle zangstem en een geweldige rapflow. En dan schakelt ze ook nog eens met speels gemak tussen deze twee kwaliteiten. België is na haar eerste single ‘Ain’t Chasing Pavements’ al veroverd. Studio Brussel zat er meteen bovenop. Met de derde single ‘All I Do’ is Nederland aan de beurt. Ze speelde het nummer al bij Giel op 3FM en op 3voor12 Radio. Ook haar optredens op Festival Mundial en het voorgenoemde optreden bij Nas in 013 waren een groot succes. Moeten we echt nog meer redenen noemen waarom Coely dé ster van de toekomst wordt? Nee toch? Ga dat zien vanavond! - See more at: http://www.013.nl/event/4531_coely#sthash.3Z2m8Cus.dpuf

Tracks van Coely