Naar homepage
Artiest

A Silent Express

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. A Silent Express
De Friese band is geïnspireerd door Duran Duran en Simple Minds. En dat dan op z'n Nederlands

Rik Annema (zang/gitaar), Sanne Meems (drums) en de broers Dirk Sander Kooistra (basgitaar) en Henk Jan Kooistra (toetsen). Met het liedje 'Will I Be Around' zijn ze eind april 2010 Serious Talent. En dan gaat het rap.De Friezen hebben al een bumpy ride achter de rug. Zeker omdat ze in een oude ambulance het land door reizen. Van de Melkweg tot aan Noorderslag in Groningen. Ze begonnen misschien wel als een silent express, het is onderhand een orkaan aan geluid met alle rumoer rond de band. 

Getekend!

In maart 2010 tekent de band bij 8Ball. En dat terwijl ze pas vanaf 2008 fulltime bezig zijn. Dat gaat voorspoedig! De eerste single van A Silent Express is 'Will I Be Around' . De videoclip voor deze eerste radiosingle is gemaakt door de in New York en Amsterdam woonachtige fotografe en regisseuse Stephanie Pistel (Duran Duran, The Black Eyed Peas, DJ Tiësto, Robbie Williams). Het debuutalbum van A Silent Express staat gepland voor het najaar van 2010. 

Now!

Eind 2010 brengt de Friese rockformatie het album Now! uit. Natuurlijk staat hier de eerste single 'Will I Be Around' op. Maar ook de daarop volgende singles 'I Never Saw This Coming' en 'I Can't Say (I Wasn't Afraid)' staan hierop.