Artiest

Ou Est Le Swimming Pool

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Ou Est Le Swimming Pool
Waar het zwembad precies is kunnen de drie Engelse bandleden van Ou Est Le Swimming Pool ons niet zeggen. Wat ze wel kunnen is synthesizermuziek maken met een voorliefde voor stoffige drumcomputers en ouderwets gebliep.

Andelé Peligroso Pericosima, Affa Da en Fernando Percival III zijn de mooie namen die de drie jongens van Où Est Le Swimming Pool zichzelf hebben gegeven. Samen maken deze Londense boys electropop vol synthesizers en stoffige drumcomputers. 'There was a time when man invented music, now this brand of new musical genius has been invented by gods…' Met dit citaat is het duidelijk dat de mannen zelf bijzonder gecharmeerd zijn van hun eigen muziek.

'Dance The Way I Feel'

De eerste single van de band is 'Dance The Way I Feel' en wordt direct internationaal uitgebracht. Op de radio hoor je de gewone versie en voor het clubcircuit heeft Armand Van Helden er een remix van gemaakt. Op MySpace zijn is er meer materiaal te horen van Où Est Le Swimming Pool, maar van een albumrelease is nog geen sprake.

Tour

De jongens touren nog zonder studio-album als support-act mee met La Roux. Zo zorgen ze voor wat meer naamsbekendheid en een minidoorbraak in Engeland. In 2010 pleegt Charles Haddon, de zanger van de band en pas 22 jaar oud, zelfmoord tijdens het festival Pukkelpop. De release van hun debuutcd was gepland voor 22 oktober 2010.

Tracks van Ou Est Le Swimming Pool