Artiest

KIMONO

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. KIMONO
KIMONO is een producer / songwriter uit Arnhem en een voorloper in de sound van de hedendaagse R&B. Zijn eerste singles “Besef Dat” en “Positie” worden al snel opgepikt door bekende media waaronder 3voor12, Noisey en i-D Magazine. KIMONO werkt in de tussentijd samen met bekende artiesten uit de NL hiphop scene waaronder Jonna Fraser, LouiVos, Defano Holwijn en Ares.
KIMONO is een voorloper als het gaat om de sound van hedendaagse R&B. De zanger schildert met zijn unieke muziek stijl een wereld die bij vlagen doet denken aan het werk van internationale artiesten als The Weeknd, PARTYNEXTDOOR en Bryson Tiller. Met zijn Nederlandstalige repertoire bekleedt KIMONO een unieke plek in het genre Urban en wordt hij door zijn collega-artiesten en toonaangevende media als Noisey, 3VOOR12 en i-D Magazine getipt als grote belofte. 


Zijn nummers 'Positie' en 'Besef dat' groeiden uit tot hits onder de trendwatchers en liefhebbers van het genre. Ook zijn debuut EP 'Meid van nergens' kon rekenen op lovende recensies. KIMONO werkte al samen met artiesten als Jonna Fraser, LouiVos, Zefanio en Ares, trok door het land met de Popronde en verzorgde de support voor de Amerikaanse R&B-sensaties GoldLink en 6LACK.

Tracks van KIMONO